Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Trenčiansky kraj

BODOL KAMARÁTA DO HRUDNÍKA: V Prievidzi obvinili 28-ročného muža

Ilustračná snímka. Foto: Teraz.sk - Júlia Jánošíková

Spôsobené poranenie podľa polície ohrozilo 27-ročného muža priamo na živote, pričom si vyžiadalo okamžitý chirurgický zákrok v nemocnici.

Prievidza 12. februára (TASR) - Prievidzský policajný vyšetrovateľ obvinil 28-ročného muža zo zločinu ublíženia na zdraví. Obvinený v sobotu (10. 2.) počas konfliktu v Prievidzi bodol vojenským bodákom svojho 27-ročného kamaráta do hrudníka. Informovala o tom v pondelok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Ku konfliktu dvojice došlo v sobotu popoludní na Riečnej ulici v priestoroch garáže. "Muži sa najskôr navzájom sotili. Následne však 28-ročný muž vytiahol zo svojho ruksaku vojenský bodák s dĺžkou čepele 26,5 centimetra. Pristúpil k poškodenému, ktorého bodákom bodol do ľavej strany hrudníka. Zranenému poškodenému sa našťastie podarilo z garáže po útoku utiecť," opísali policajti.

Spôsobené poranenie podľa nich ohrozilo 27-ročného muža priamo na živote, pričom si vyžiadalo okamžitý chirurgický zákrok v nemocnici.

"Polícia útočníka zadržala a umiestnila v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľ obvinil 28-ročného muža po vykonaní potrebných procesných úkonov, zároveň na neho spracoval podnet na vzatie do väzby. Či bude obvinený muž stíhaný väzobne, rozhodne Okresný súd v Prievidzi," dodali policajti.