Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Trenčiansky kraj

STREĽBA V PRIEVIDZI: Muž skončil v nemocnici

Ilustračné foto. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.

Prievidza 20. februára (TASR) - Polícia vyšetruje okolnosti streľby, ku ktorej došlo v pondelok (19. 2.) vo večerných hodinách pri Prievidzi. V súvislosti s incidentom zasahovali i záchranári, ktorí pomáhali 65-ročnému mužovi s poranením hlavy. Vyplýva to z vyjadrení zdravotných záchranárov a polície pre TASR. Na prípad upozornil portál Topky.sk.

Záchranári prijali v pondelok večer na tiesňovú linku volanie o pomoc k mužovi s poranením hlavy. "Na miesto bola vyslaná ambulancia rýchlej lekárskej pomoci. Posádka po prvotnom ošetrení transportovala 65-ročného pacienta do nemocnice v Bojniciach s vnútrolebečným poranením hlavy," priblížila pre TASR hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Petra Klimešová.

Polícia udalosť vyšetruje, trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková pre TASR potvrdila, že vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, nie je možné v súčasnej dobe poskytnúť žiadne iné informácie," doplnila Krajčíková.