Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Trenčiansky kraj

Takto vyzerá páchateľ lúpeže v Trenčíne, pátra po ňom polícia

Na snímke identikit páchateľa lúpeže v Trenčíne. Dopustiť sa ho mal v Trenčíne muž hovoriaci skomolene po slovensky, česky a srbsky. Ide o muža vo veku približne 45 rokov, ktorý je vysoký asi 190 centimetrov, silnejšej vyšportovanej postavy. Má nakrátko ostrihané bledohnedé vlasy. Na ľavom ramene mal vytetovaný kruh s ornamentom, pravdepodobne slnkom a na hrudi na pravej strane hlavu tigra. Foto: TASR – KR PZ Trenčín

Muž vo veku približne 45 rokov je vysoký asi 190 centimetrov, silnejšej vyšportovanej postavy. Má nakrátko ostrihané bledohnedé vlasy.

Trenčín 4. septembra (TASR) – Trenčianski policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri stotožnení páchateľa lúpeže. Dopustiť sa ho mal v Trenčíne muž hovoriaci skomolene po slovensky, česky a srbsky.

Ako informoval trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička, policajti na základe výpovede svedkov urobili identikit páchateľa. Muž vo veku približne 45 rokov je vysoký asi 190 centimetrov, silnejšej vyšportovanej postavy. Má nakrátko ostrihané bledohnedé vlasy. Na ľavom ramene mal vytetovaný kruh s ornamentom, pravdepodobne slnkom a na hrudi na pravej strane hlavu tigra.

„Vyšetrovateľ z Trenčína začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Akékoľvek informácie môže verejnosť oznámiť na telefónnom čísle 158,“ doplnil Kudlička.